joi, 22 septembrie 2016

Fitinguri otel sudabile

Fitinguri sudabile din oţel. Coturi pentru sudura folosite in instalatii industriale, reductii, flanse plate, flanse cu gat, flanse oarbe, capace sudabile bombate si teuri sudabile. Europa, având capital 1 privat românesc. Partea : Oteluri sudabile cu granulatie fina, normalizate.


Tip 3D - Cot 90°: Raza de curbura R≈,5D.

Se livreaza in stare neagra cu un strat subtire de ulei conservator. Livram flanse si fitinguri pentru sudura, dupa orice standard din otel , inox, aluminiu etc. Intra pe site si vezi ce oferte ti-am pregatit. Producator fitinguri din otel pentru sudura sisteme de tubulatura. Tecnital - flanse, fitinguri , tevi.


SC GELDBACH FITINGURI SI FLANSE SRL vine in ajutorul dumneavoastra in aprovizionarea cu fitinguri si flanse din otel pentru sudura. Preturi si oferte Coturi sudate. Cot 1Teu 2Reducţie 2Mufă.

Tevi otel sudate instalatii negre: 21. Powered by Create your own unique website with customizable templates. Pentru comanda introduceti numarul de coturi sudabile dorite. Cotul sudabil tras este o piesa din otel ce face parte din categoria fitingurilor sudabile forjate, utilizat in instalatii industriale pentru transportul.


Categorie: FITINGURI FORJATE. Magazin si depozit pentru materiale de constructii si amenajari interioare. Importator direct , fitinguri pentru sudare cap la cap : coturi din teava trasa , teuri egale si reduse , reductii concentrice . Y , T si filtre basket din otel carbon si otel inox;. Catalog-coturi- sudabile -90EN. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.


Autoritate contractanta: ENGIE ROMANIA S. Denumire contract: Achizitie fitinguri sudabile din otel , flanse din otel si . Filtru Y pentru abur otel carbon cu filet interior. Tevi si fitinguri Cupru la Utilul. ITALINOX vinde din stoc fitinguri din inox sudabile si fitinguri din inox filetabile : robineti din inox . Hidro Teava si fitinguri din metal - alimentare cu apa si incalzire Sisteme de otel.

Teava din otel carbon sudata pentru constructii Timisoara. Coturile din otel sudabile sunt elemente de imbinare si racordare prin sudura a . Racord de îmbinare rapidă tip mufă. Cilindru din oțel inoxidabil.


Romstal iti pune la dispozitie o gama larga de Teava si fitinguri din metal - alimentare. Daca esti in cautarea de fitinguri otel , noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania. PPR alb teava si fitinguri PPR verde teava si fitnguri . INSTALATII TERMICE - UTILINSTAL : FITINGURI INOX - CLIMATIZARE TERMICE VENTILATIE HIDRAULICA ADMINISTRATIVE RACORDURI SUDABILE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare