marți, 6 septembrie 2016

Aer conditionat nordstar 24000 btu

Detaliile tehnice precum si pozele pentru Aer . Compara Adauga la Favorite . In aceasta directie propunem acest aparat de aer conditionat perfect compatibil cu . NU este inclus kitul de montaj. Aparat aer conditionat NORDSTAR model nou CS, tip split, cu compresor eficient HIGHLY,schimbatoare de caldura eficiente, dotate cu tubulatoare si sisteme de . LED-uri mod de functionare TURBO mod de functionare SOMN doua directii verticale ale jetului de aer. Cele mai bune Branduri ♢ Finantare in rate ♢ Comanda Acum! Livrare prompta in toata tara. Pentru montaj in zonele Bucuresti, Ilfov si Arges va rugam sa ne . BTU (este eficienta in camera si hol sau in doua camere).


Oferim livrare rapida si montaj gratuit. Caracteristici constructive: 1. Efectuam reparatii aparate de . Electrocasnice Aparate de climatizare. Intra pe site-ul MereuPrimul. Aer conditionat NORDSTAR inverter la vreaucaldura. Unitati de aer conditionat tip inverter destinate utilizarii casnice si comercialeUnitatea interna memoreaza ultimul reglaj pentru modul de distribuire a jetului de . Sistemul de climatizare pe care vi-l prezentam astazi are functii moderne . Ron Disponibil Adauga în cos Vizualizare.


Kit-ul de montaj inclus in pret! Capacitate de incalzire: Standard . Alege corect dupa criterii de selectie. RecomandăAparate de aer conditionat. Climatizator LG PM09SP Climatizator LG PM09SP. Oferte aer conditionat Ploiesti Prahova Targoviste Dambovita va ofera.


Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare