miercuri, 21 octombrie 2015

Ventilator rezistent la foc

F-4, certificat pentru lucru in zona de risc. Gama de ventilatoare rezistente la foc cuprinde produse care pot fi livrate direct din stoc sau la comandă: ventilatoare axiale, centrifugale, de acoperiș. Rotor dublu aspirant cu pale curbate spre inainte. Sistem de transmisie situat in afara jetului de aer,special conceput. Vând ventilator industrial axial de perete vents diametru de 2negru.


Aceste ventilatoare se fixeaza pe perete sau pe o tubulatura scurta si. Ventilatoare axiale carcasate. VENTS, VENTS VKV 2E 22 VKV 2E 22 VKV, 2E 2, . Domeniu de utilizare: ventilatie industriala, bucatarii . Ve– ventilator de evacuare de desfumare cu debitul L = 21m3/h şi presiunea H = 2Pa, rezistent la foc şi gaze fierbinţi de 4°C timp de o oră.


Totusi, conform multor pareri despre cele mai bune ventilatoare semineu, reiese ca. Poate fi folosit pe post de ventilator clasic atunci cand nu se face foc in sob si, . Carcasa este fabricata din otel galvanizat si izolata fonic cu vata minerala rezistenta la foc. Carcasa este alcatuita din ABS durabil de inalta calitate sau polipropilena rezistenta la foc. Motorul cu turbina si cutia terminala sunt fixate de carcasa cu cleme . AT12 dotat cu ventilator , care ofera posibilitatea de distribuire a aerului cald in incaperi. Sticla rezistenta la temperaturi de pana la 8de grade!


Set foc adevarat pe timp de vara cu bioetanol M. Fiecare ventilator de desfumare trebuie să poată fi oprit din locaţia în care se. Reţeaua de desfumare nu trebuie să afecteze peretele rezistent la foc dintre . Echipamente de ventilare: -ventilatoare axiale, centrifugale si turele; - grile,. Kreiselpumpe f pompă centrifugă Kreisfläche f superfaţa.


C Tubulatura rectangulara si circulara, grile, ventilatoare , difuzoare, izolatie K-Flex. Drujba Blade 5se remarca prin rezistenta in timp, fiabilitate si usurinta in .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare