miercuri, 14 octombrie 2015

Vaillant condensatie 24 kw

Parametrii de functionare: - Putere motor: 1. Punct nominal de functionare: Q=mc/h, H=mcA. Rezervor hidrofor cu membrana interschimbabila AFE CE. Sunt afisate preturi de catalog. Service si reparatii, pompe submersibile, pompe cu ejector, pompa hidrofor , statii de pompare apa, inlocuire vas expansiune, manometru, reglare a presiuni, . Aveti probleme legate de functionarea hidroforului?


Pompa submersibila sau de suprafata cu sau fara ejector nu porneste la scaderea presiunii? Reflex-Germania/Apa-potabila- Hidrofor -ACM/DT5-Membrana-inlocuibila-60- 3000L. Presiunea de încarcare cu gaz p= 3. Un hidrofor este responsabil cu alimentarea apei din puțurile care au o. Ar trebui să ții cont de asta pentru orice reglare sau înlocuire de . Structura sa presupune prezența unor tuburi, elemente de reglare a presiunii, valve, etc. Inainte de a va prezenta care sunt problemele cele mai frecvent intalnite in cazul unui hidrofor si cum pot fi acestea rezolvate, este important sa . Cum se face perna de aer la hidrofor.


Unsubscribe from Inedit Video? Ai uitat sa mentionezi ca dupa ce scoti din priza trebuie neaparat sa deschizi un robinet din circuitul. HIDROFOR L CU POMPA JET 100.


CitiŃi cu atenŃie instrucŃiunile de folosire şi instalare pentru o exploatare raŃională şi sigură a hidroforului. Presostat mecanic pentru hidrofor ,-tensiunea de alimentare presostat apa: 2V -curent nominal: A -domeniul de functionare presostat apa: 1-bar - reglaj. Caracteristici tehnice presostat diferential pentru hidrofor model: PM5:. PRESOSTAT DIFERENTIAL - REGLARE. Inginer specialist autorizat reparatii pompe si hidrofoare, asigur montaj si service pentru sisteme de alimentare cu apa : – pompa . Intra pe site-ul Romstal si vezi si alte produse din aceeasi categorie.


Adauga in cos Hidrofor l (cu JA 1). Domeniul de reglaj al presiunii este intre si bari. GRUNDFOS SCALAeste un sistem complet tip hidrofor care furnizeaza presiunea optima a apei la toate punctele de consum. Este format din pompa, motor, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare