miercuri, 4 februarie 2015

Intrerupator temporizat

Cu un finisaj alb, fildes (ivory), aluminiu sau culoarea grafitului la toate . Poate fi folosit pentru aprinderea unui bec sau pentru comanda automatelor de scara. Intrerupator cu temporizare , 8A, 230V c. Releu de impuls bistabil cu intrerupator temporizat 16A BIS-413. De la atingerea intrerupatorului , lumina se va stinge dupa de secunde. Anunturi temporizator electric - temporizator electric. Temporizator ( intrerupator orar electromecanic) Hager EH110.


Comtec Eco Premium, temporizare secunde, alb, incl. Comanda online Întrerupător cu touch . Material panou comandă: Sticlă. Include LED pentru lumină de control. Sa inteleg eu ca faza merge permanent la ventilator, acest temporizator functionand ca un intrerupator pe acel fir albastru de nul.


UNICA - COMUTATOR TEMPORIZAT - 2V C. LIVOLO Întrerupător touch cu temporizator din sticlă LIVOLO (VL-C701T). LEGRAND D22A Întrerupătoare cu temporizator ; Interval:1s÷7zile; DPDT; 230VAC - Produs disponibil la Transfer Multisort Elektronik. Descriere; Opinii (0); Cum comand? Ventilatorul casnic axial cu jaluzele automate, temporizator si intrerupator fir Dospel Polo 1AZWCWP are urmatoarele caracteristici: Ventilator casnic axial . Un întrerupător automat este un comutator electric automat destinat să protejeze. Releu temporizat la declanşare 24-240VAC 8A 1C comutator.


Insert întrerupător hotel-card 230V, temporizare 25s. Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara. Aparatele sunt ambalate individual in pungi de plastic care cuprind: aparatul propriu zis; un acumulator LIR 2032; instructiuni de folosire si montaj si certificatul . Cumpara ÎNTRERUPĂTOR TEMPORIZAT PROGRAMABIL ELECTRONIC GB- 1online de la Ethercom la pretul avantajos de 4lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare