miercuri, 4 februarie 2015

Generator aer cald pe lemne pentru incalzire in sere

Generator are cald ,suflanta aer cald pe lemne centrala aer cald. Dispune de un focar spatios . Pot fi la fel și iarna, datorită unor sisteme de încălzire. Incalzitoare Suspendate pentru Sere. Generatoarele de aer cald THERMOSTAHL functioneaza pe combustibil. Unitatea a fost folosita la incalzirea unei sere de flori pentru o perioada.


Sunt foarte multe sere in lume care folosesc tunuri de aer cald pe alti. In felul acesta autonomia unei incarcaturi creste considerabil si implicit consumul de lemne scade. Se preteaza foarte bine atat la solarii, sere cat si la ateliere, hale, adaposturi . Aerul cald produs de generator poate fi refulat printr-o tubulatura cu duze sau direct in balonul presostatic.


INSTALATII DE INCALZIRE CU AER CALD pe lemne. AEROTERME PE LEMNE PENTRU SERE , CIUPERCARII, GRAJDURI. Producem si comercializam generatoare de aer cald pe combustibil solid. Acest generator de aer cald funcționează pe bază de combustibil solid. Spațiilor comerciale, Hale de producție, Sere și Solare, Ateliere, Săli . Solu ie completă pentru încălzire.


Spatiilor comerciale, Hale de productie, Sere si Solare, . Dynamic Mind srl vinde o gama ridicata de generatoare de aer cald :electre,GPL. Energia pentru incalzire , apa calda si electricitate o produci zilnic. Sere incalzite cu centrale termice ecoHORNET. Un volum de aer impresionant de 1. Aeroterma pe combustibil lichid IDS F are o capacitate de încălzire de până la 3kW.


Trotec oferă aer cald în grajduri, sere cu sticlă sau folie, de diferte mărimi. Din acest motiv, un generator direct de aer cald nu este recomandat pentru utilizare . Diametru evacuare aer cald : 395mmDimensiuni(Lxlxh): . KW centrala cu peleti, asigura incalzirea spatiilor prin generare de aer cald. Centrale termice pe lemne , peleti, rumegus. UTILIZARI: ateliere, depozite, hale de productie, sere , ferme de animale, etc.


Acestea se utilizează la cetrale termice, generatoare de aer cald , generatoare de abur,. Costul de încălzire în sere , redus cu –. Va oferim o gama larga de generatoare mobile de aer cald care au scopul de a furniza incalzire de. Ele pot fi folosite in grup si pentru incalzirea unor spatii mari, ca de exemplu in sere , sali de sport,.


Ateliere, depozite, hale de productie, sere , ferme de animale, etc. Intra pe site si vezi ce oferte ti-am pregatit. Funcționare lemne -pelet automat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare