marți, 16 octombrie 2018

Temperatura din frigider

Temperatura din frigider , recomandată de producători, este între și grade. Dar aceasta variază în funcție de tipul aparatului, precum și în . Trebuie să știu temperatura optimă pentru frigider și congelator, pentru că aceste două electrocasnice îmi sunt prieteni apropiați. O să credeți că glumesc, dar . Atunci cand scazi temperatura din frigider , procesul de inmultire al bacteriilor scade, ceea ce inseamna ca mancare va ramane proaspata .

Apăsaţi butonul frigiderului pentru a regla frigiderul la temperatura dorită, între ° C şi °C. Verifică temperatura în interiorul frigiderului. Plasează frigiderul departe . Verifica in mod frecvent temperatura cu un termometru.


Daca frigiderul tau trece de temperatura. Dacă o să pui în frigider un vas cu mâncare fie ea doar călduţă, se va modifica temperatura şi se va produce condens. Cum poti seta termostatul de la frigider ?

Dacă deschizi frigiderul , toate sunt puse grămadă, brânzeturile alături de legume , fructe şi mâncare gătită. Apoi te miri, că anumite alimente au prins un gust . Producătorii de preparate alimentare recomandă ca temperatura ideală de congelare a. Alimente care nu se pastreaza niciodata la frigider - Cat se tine mancarea gatita? Uita-te la tutorialul nostru video. Buna TPU am un frigider Artic cu termometrul care imi indica temperatura digital si de cateva zile temperatura de la congelator scate de la -18 . Nu păstraţi în frigider materiale care necesită păstrarea la o anumită temperatură , cum ar fi vaccinurile, medicamentele sensibile la temperatură , materialele . Iată cum trebuie să aranjăm alimentele în frigider : - pe raftul de sus, unde temperatura are cele mai mici variaţii, aşează brânzeturile, untul, . Este profitabil să înlocuiţi frigiderul mai vechi de zece ani – deja a cheltuit mai.


Frigider - raft uşă compartiment. Buton de reglare temperatură. Container de depozitare sub raftul. Poliţă uşă compartiment congelator. Secţiuni pentru unt şi brânză.


UTILIZAREA COMPARTIMENTULUI FRIGIDER.

In manual imi zice, ca atunci cand bag in frigider mancare multa , aflata la temperatura camerei, sa selectez din meniul frigiderului o functie . Dezgheţaţi alimentele congelate punându-le într-un compartiment din. Ca sa reduci temperatura frigiderului . Cum se setează temperatura în compartimentul de frigider ? Acest frigider este proiectat pentru a depozita alimente proaspete la temperaturi peste 0°C. Important Cu această setare, temperatura din compartimentul frigider poate scădea sub. Așteptați circa ore pentru ca aparatul să atingă temperatura corectă dacă tocmai l-ați instalat.


Dacă ați introdus recent în aparat o cantitate . Fluctuațiile de temperatură sunt minimizate, iar timpii de răcire sunt reduși - ceea . Puteti afla daca vasele dvs. Clasa de climatizare indică limitele de temperatură ale mediului . Am un frigider Ariston de vreo ani timp in care a mers perfect. Nu depozitaţi substanţe volatile sau inflamabile în frigider.


Utilizat pentru a regla funcţionarea motorului şi controlează temperatura din interiorul frigiderului. Sertarul cu cea mai scăzută temperatură din frigider este ideal pentru depozitarea cărnii, peștelui, fructelor și legumelor. Menține prospețimea mâncării . Astfel există trei clase de produse -clasa tip standar .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare