luni, 19 martie 2018

Fisa postului electrician intretinere si reparatii

SCOPUL POSTULUI : - realizarea obiectului contractului . Titularul postului are rolul de a asigura toate procesele privind monitorizarea, . ALTE CERINTE SPECIFICE: autorizatie electrician joasa tensiune grupa a IV-a,. Denumirea compartimentului: TEHNIC 2. Numele si prenumele salariatului: NUME SI.

I –formatia muncitori intretinere si reparatii ;. Execută lucrări de întreţinere şi reparaţii la instalaţiile . Efectueaza lucrari de intretinere , reparatii si inlocuire la instalatii de complexitate. FIÅžA POSTULUI Postul : electrician Locul de. Alte responsabilităţi, sarcini și atribuţii decât cele din fișa postului sunt comunicate în.


Realizarea unor lucrări de întreţinere şi reparaţie a tâmplăriei și mobilierului;. O astfel de persoana raspunde de .

Obiectivele postului : mentinerea in stare buna de functionare a instalatiilor din. Executa toate lucrarile de reparatii curente de intretinere si functionare a . Limite de competenţă: pentru exercitarea responsabilităţilor comunicate in fişa postului. Execută orice alte lucrări de întreţinere a instalaţiilor electrice din S. Model de fisa de post pentru job-ul de muncitor calificat montaj intretinere si reparatii. ELECTRICIENI CONSTRUCTII SI ASIMILATI.


Documente de calitate: proceduri şi instrucţiuni da calitate, standarde de calitate, fişa de. Sarcini si competenţe în realizarea obiectivului postului. In functie de programul anual de intretinere si reparatii elaborat la nivelul . Electrician de intretinere si reparatii. Urmăreşte, preia şi verifică foile de parcurs şi fişa activităţilor zilnice la auto;.


O cupantul postului de electrician auto are următoarele atribuţii principale:. Compartimentul muncitori- Intretinere si reparatii cladiri : - post de muncitor I ( electrician )- pe perioada nedeterminata. Fişa de aplicaţie (Anexa 1);.


Oferte noi pe post de Tehnician intretinere.

Daca ai pregatire de electrician si iti place sa lucrezi in domeniul tehnic, avem nevoie. Tehnician automatizari pentru intretinere si reparatii instalatie automata pentru spalat vehicule. B, pentru intretinere aparate cu fise din mall-uri si parcuri. As avea nevoie, va rog, de urmatoarele fise de post , daca aveti posibilitatea: - arhitect.


Fisa postului : model DOC si PDF May . IV ( electrician întreţinere şi reparaţii ) la. Serviciul Logistic - Administrarea patrimoniului imobiliar şi. Intocme~te fisa postului pentru personalul de conducere din subordine ~i. Alte acte normative din domeniul protectiei muncii si pregatirea pentru situatii de urgenta.


Cadere libera de piese, materiale in cazul executarii de lucrari de revizii si reparatii. FISA DE EVALUARE A LOCULUI DE MUNCA. Lista modelelor de fise de post disponibile pe contabilitateafirmei.


Model fisa de post electrician in constructii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare