marți, 18 iulie 2017

Capac coama

Este un accesoriu care se foloseste pentru a inchide capetele coamei pentru a nu permite accesul aerului, pasarilor, etc. Confectionat din material PVC cu rezistanta la radiatiile UV, capacul de coama universal are rol de protectie impotriva patrunderii . Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Alte accesorii pentru tigla metalica pe site. Capac coama Lindab CCR 7la Dedeman.


Pe eacoperis gasesti Accesorii tinichigerie la cel mai bun pret.

Informati-va acum despre pret si disponibilitate in . Sistemul complet pentru acoperiș BILKA, pe lângă învelitoare și sistemul pluvial, include și accesorii și elemente de . Preturile afisate sunt valabile in Centrul Comercial Ambient din Sibiu Cere oferta pentru orasul tau. Capacul de coama mahon etanseaza si nu permite accesul pasarilor. Vino sa-l gasesti in magazinele Leroy Merlin!


Pentru mai multe modele de matrite intrati jos in pagina unde . Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala.

Ar putea exista mici diferente intre imaginile . Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat . Depo-materiale- constructii. CAPAC COAMA NUANTA LUCIOASA 0. Lasă un răspuns Anulează răspunsul. Cod Produs: d682d36e83dCategorii: Acoperisuri, Materiale de constructii. La Cylex vei gasi informatia, împreună cu telefoane, date de contact, orele de deschidere, păreri si oferte speciale.


Protejeaza capetele de coama impotriva patrunderii pasarilor sau altor animale mici. Foarte usor de adaptat pentru orice model de coama. Are rol de etansare si in acelasi timp nu permite accesul pasarilor. Attachment: capac -inchidere- coama -PVC-768×583.


Din aceeasi categorie: Silicon pentru tabla Silicon pentru tabla. Spray retus vopsea Spray retus. Element inchidere coama latura mare. Disponibil pentru: Stratos, Oberon.

Compatibil cu orice model de coama ceramica sau din beton . Cladiri metalice pentru destinatii . Coama gard Antracit Klinker alaturi de caramizile pentru gard de la Klinker Brikston te ajuta sa obtii modele de garduri unice si rezistente. In montajul tiglei metalice se folosesc diverse accesorii printre care:coame semirotunde,dolie, capac coama ,pazie terminare. Fabricat dintr-un PVC vopsit de inalta calitate si rezitent la UV.


Permite aerisirea coamei, în timp ce asigurarea o buna protectie împotriva pătrunderii . La indemana oricui, Capacul Gard poate fi folosit in orice context, in special in curtile si gradinile obisnuite si mai putin pretentioase. Etanseizarea si o parte din ventilatie se realizeaza cu ajutorul profilelor de etansare tip coama , streasina sau dolia confectionate din polietilena expandata de . Coama gard Klinker alaturi de caramizile pentru gard de la Klinker Brikston te ajuta sa obtii modele de garduri unice si rezistente. Banda coama , capac inchidere coama , cleme fixare tigla cu fir inox, suport coama tigla tip GW, folie difuzie, parazapezi, pieptene streasina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare