joi, 25 mai 2017

Calorifer plasma

Motopompa de inalta presiune HONDA WH-20-XT de 5. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Visoli Romania vine in sprijinul micului agricultor si va pune la dispozitie o gama larga de motopompe diesel si pe benzina de inalta presiune , fiind ideale in . Caracteristici constructive. Carcasa pompei este construită să rezist.


Preturi mici pentru: motopompa irigatii, motopompe diesel, motopompe honda, motopompa. Fiind un exemplu perfect pentru o motopompa de presiune extinsa si pentru o functionare de durata, acest aparat Visoli se numara printre cele mai recomandate . Senzor lipsa ulei in dotarea standard. Avem o gama difersificata de motopompe apa curata si murdara cat si cea mai performanta motopompa apa inalta presiune de pe piata cu h max de refulare . Nivel redus de zgomot si consum redus de combustibil. Intra pe site si vezi oferta. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv.


NaanDanJain, garnituri , dopuri , un teu si un cot. Descoperiti motopompa presiune la preturi reduse (produse) . Această motopompă asigură o presiune ridicată (și implicit o distanță mai mare la care se poate transporta apa ) . MOTOPOMPA APA PRESIUNE INALTA LONCIN. Toate produsele la indemana ta. Alte anunturi din care sa alegi. Pentru irigarea gradinii, al gazonului si al altor zone care necesita un adaos de apa, se poate utiliza o motopompa de presiune submersibila sau una de gradina.


Pompa completa pentru motopompa presiune. Cap motopompa presiune WP 20H. Visoli VSHPde la magazine cu 1 calificative pozitive si livrare din stoc.


Este ideala pentru lucrari de . DESCRIERE: Presiune de pompare exceptionala, cu debit redus, ideala pentru stropiri, irigari cu furtune lungi si aplicatii de stingere a incendiilor. HYUNDAI HYH40-de la ShopeExpert. Inaltime maxima de refulare 100m. Alege motopompa de care ai nevoie din oferta noastra. CP, corp pompa Japonia, inaltime refulare 50m, adancime aspiratie 8m, debit 400 . Consum redus de combustibil.


AYH este o motopompa pentru ape curate, cu diametrul furtunului de (mm). Capacitate rezervor combustibil 3. Folosit pentru umplerea bazinelor din fântâni, canale, lacuri, pentru alimentarea instalaţiilor de irigat prin picurare, pentru alimentarea instalaţiilor de irigat prin . Aici gasiti o selectie variata de motopompe de mare putere (de presiune si debit ridicat) pentru aplicatii industriale, edilitare (lupta impotriva dezastrelor) si irigatii. Magazinul nostru de piese va pune la dispozitie o gama larga de produse pentru atv scuter motocoase sau chiar drujbe.


Pret mic si multe oferte, transport grauit. Masini de spalat cu presiune. Pompe manuale de mare presiune , Seriile P, 11.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare