joi, 23 martie 2017

Regulator tiraj viadrus

Regulatorul de tiraj serveste la arderea combustibilului la cazanele pe. Termice - Electrice - Sanitare Termice. Temperatura minima de reglaj °C.


Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Elemente de siguranta pe site. REGULATOR TIRAJ CU LANT (TERMOSTAT AER) PT. Fiind prima mea postare as dori intai de toate sa salut toti membrii acestui forum.

Regulator tiraj pentru cazane ICMA 147-Instructiuni instalare(1KB) . Dupa care as avea si eu 2-. Regulatoarele de tiraj cu lanț sunt folosite la cazanele pe combustibil solid ( lemn, cărbune). Ele controlează în mod automat intensitatea arderii combustibilului . Acest termostat regulator de tiraj cu lant este un element termomecanic. Viadrus - ardere de sus in jos. Piese de schimb cazan pe lemne viadrus U22: element fonta fata, elemement intermediar, element spate.


Montare termomanometru, montare. Ajuta la reglarea tirajului de aer pentru o ardere mai .

Vezi ce oferte ti- am pregatit ♢ Posibilitate de Plata in Rate Pret 136. Produse recomandate compatibile cu produsul vizualizat. CENTRALA TERMICA PE LEMNE SI CARBUNE VIADRUS U22D -. Un tiraj optim inseamna in primul ran cosuri de fum corect dimensionate.


Termomanometru si regulator de tiraj incluse in pret. Corpul cazanului este izolat cu vata minerala reducand astfel pierderile de caldura. Un lucru care nu se are in vedere adesea: tiraj inseamna intrare si iesire! Se pune la semn rozeta de pe regulator cu indicatia de 8 se aduce apa.


Datele tehnice ale cazanului VIADRUS U 22. Cazanul VIADRUS U este un echipament sub presiune din fontă utilizat pentru arderea. Tiraj natural necesar (Pa):, 30. Reglajul arderii este realizat printr-un regulator de tiraj care va opri accesul aerului de ardere in cazan.


Control aer, regulator tiraj. Putere maximă pe lemn (kW), 30. Centrala pe lemne si carbune VIADRUS de kv. CAZAN PE LEMN DIN FONTA VIADRUS U22D 4D KW.


Are elementi putere kv cel de al doilea element fisurat. Cand s-a pus problema de a incalzi noua noastra casa, nevasta-mea, admiratoare inflacarata a tot ceea ce insemna tehnologie de varf, si-a . Presiune maxima de lucru (bar), 4.

Termosemineu 21KW SABcu regulator tiraj. Cumpara ups pentru centrala viadrus online pe eMAG. Racord pentru termostat reglaj aer combustie ( regulator de tiraj );.


Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare