marți, 25 octombrie 2016

Inventor aer conditionat

Termosemineu 21KW SABcu regulator tiraj. Cumpara ups pentru centrala viadrus online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Corpul cazanului este echipat cu racorduri pentru regulatorul de tiraj , supapă de siguranţă,.


Racord pentru termostat reglaj aer combustie ( regulator de tiraj );. Fiind prima mea postare as dori intai de toate sa salut toti membrii acestui forum. Dupa care as avea si eu 2-.


Ele controlează în mod automat intensitatea arderii combustibilului . Acest termostat regulator de tiraj cu lant este un element termomecanic. Montare termomanometru, montare. Piese de schimb cazan pe lemne viadrus U22: element fonta fata, elemement intermediar, element spate.


Ajuta la reglarea tirajului de aer pentru o ardere mai . Viadrus - ardere de sus in jos. Vezi ce oferte ti- am pregatit ♢ Posibilitate de Plata in Rate Pret 107. Produse recomandate compatibile cu produsul vizualizat.


REGULATOR TIRAJ CU LANT (TERMOSTAT AER) PT. CENTRALA TERMICA PE LEMNE SI CARBUNE VIADRUS U22D -. Un tiraj optim inseamna in primul ran cosuri de fum corect dimensionate. Termomanometru si regulator de tiraj incluse in pret. Un lucru care nu se are in vedere adesea: tiraj inseamna intrare si iesire! Se pune la semn rozeta de pe regulator cu indicatia de 8 se aduce apa.


Datele tehnice ale cazanului VIADRUS U 22. Cazanul VIADRUS U este un echipament sub presiune din fontă utilizat pentru arderea. Tiraj natural necesar (Pa):, 30.


Reglajul arderii este realizat printr-un regulator de tiraj care va opri accesul aerului de ardere in cazan. Control aer, regulator tiraj. Putere maximă pe lemn (kW), 30. Centrala pe lemne si carbune VIADRUS de kv.


CAZAN PE LEMN DIN FONTA VIADRUS U22D 4D KW. Are elementi putere kv cel de al doilea element fisurat. Regulatorul de tiraj cu lant controleaza in mod automat aerul din camera de combustie si intensitatea focului deschizand sau inchizand clapeta de admisie a. Cand s-a pus problema de a incalzi noua noastra casa, nevasta-mea, admiratoare inflacarata a tot ceea ce insemna tehnologie de varf, si-a . Presiune maxima de lucru (bar), 4.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare