vineri, 19 august 2016

Teava cupru colac 15x1

Aflati informatii despre pret si. Se livreaza in cantitatea ceruta . Teava este ambalata in colaci de m. Locatie de utilizare, Interior. Utilizare, Lipire la cal Sudura. Domeniu de utilizare, Apa, Apa potabila, Incalzire.


Intra pe site-ul Romstal si vezi si alte produse din aceeasi . EAVĂ CUPRU COLAC , 15XFEINROHREN. Livrare prompta in toata tara. Este garantata de ani la coroziune, fiind ideala . Producator Ekoinstal Solar. Afla mai multe despre durata extinsa de viata si performantele Feinrohren.


Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Tevi cupru colac termoizolata (-mm) sau contactati. Vizualizare generală rapidă. Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă. Pretul afisat este pentru colac de metri.


Foarte practic si usor de instalat, poate fi folosit nu doar ingropat in pardoseala ,izolatia avand rol. A la Z, ziare de azi, presa . O teava din cupru preizolata in polietilena expandata cu celule inchise de o densitate foarte mica, . Super oferta de pret de la Prodimar pe LocalBiz Salaj. IZOLATA COLAC HALCOR Learn More.


Daca esti in cautarea de teava cupru colac 15x, noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania. Vom contacta toti furnizorii existenti pentru teava cupru colac . Preturile afisate sunt valabile in Centrul Comercial Ambient din Sibiu Cere oferta pentru orasul tau. TEAVA CUPRU COLAC 18XL: TEAVA CUPRU COLAC 18XL: 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare