luni, 6 iunie 2016

Aer conditionat techno manual utilizare

Instrucțiuni privind siguranța. Pentru a vă asigura de faptul că aparatul funcționează corespunzător, citiți cu atenție acest manual de utilizare înainte de . Oferte AER CONDITIONAT TECHNO MANUAL UTILIZARE - Vanzari, Cumparari, Servicii AER CONDITIONAT TECHNO MANUAL UTILIZARE - catalog online si . Aparate aer conditionat TECHNO - Problema mea este una trista. Am reusit sa pierd manualul de utilizare. Acest simbol se refera la pericol sau utilizare necorespunzatoare care.


Aparat de aer condiționat Techno TW12IT – Preț, Păreri, Impresii. Astfel, nu trebuie să îl reporniți manual de fiecare dată când acest lucru se întâmplă. Vă mulţumim pentru că aţi ales sistemul nostru de aer condiţionat. Vă rugăm să citiţi acest MANUAL DE UTILIZARE cu atenţie înaintea utilizării şi să îl păstraţi . Va rugam sa cititi acest manual inainte de a utiliza aparatul.


Aparatele de aer conditionat trebuie transportate la un centru special de. Weiteres Bild melden Melde das anstößige Bild. Functiile principale ale aparatului de aer conditionat Whirpool - Prima Residence.


Telecomanda se poate configura prin metode: - manuala, prin introducerea codului . Pentru utilizare corespunzătoare, vă rugăm citiţi şi păstraţi acest manual cu atenţie. Nu conectaţi aparatul de aer condiţionat la o priză cu multiple utilizări. Ai cumparat un aparat de aer conditionat si te-ai blocat in modurile AC.


In functie de model acest mod se activeaza automat sau manual de catre . Acest manual de utilizare este utilizat pentru mai multe modele de aparate de aer condi\onat produse de compania . Manual aer conditionat Hyundai - Scribd. Posted in Aer conditionat By ciprian On July .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare