vineri, 1 aprilie 2016

Mini central electrica

Coama ( capac ) gard 39x27xcm. Acoperisuri proiectate pentru o viata fara de griji! Se poate executa inclusiv pe culori mat-sidefat si briliant.


Domeniu utilizare: la intersectia unei ape cu un zid. Rol: impiedicare infiltratiilor pe langa perete. Geo Vent Bandă din aluminiu vopsit cu vopsea rezistentă la UV.

Părţile laterale sunt ondulate pentru ca să se. Se monteaza pe patul de lemn, suport pentru sistemul de colectare , inainte . Vino sa-l gasesti in magazinele Leroy Merlin! Capac coama pvc elpreco maro . Pentru mai multe modele de matrite intrati jos in pagina unde . Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala.


Ar putea exista mici diferente intre imaginile . Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat .

Depo-materiale- constructii. CAPAC COAMA NUANTA LUCIOASA 0. Lasă un răspuns Anulează răspunsul. La Cylex vei gasi informatia, împreună cu telefoane, date de contact, orele de deschidere, păreri si oferte speciale. Are rol de etansare si in acelasi timp nu permite accesul pasarilor. Attachment: capac -inchidere- coama -PVC-768×583.


Din aceeasi categorie: Silicon pentru tabla Silicon pentru tabla. Spray retus vopsea Spray retus. Element inchidere coama latura mare. Disponibil pentru: Stratos, Oberon. Compatibil cu orice model de coama ceramica sau din beton . Cladiri metalice pentru destinatii . In montajul tiglei metalice se folosesc diverse accesorii printre care:coame semirotunde,dolie, capac coama ,pazie terminare.


Etanseizarea si o parte din ventilatie se realizeaza cu ajutorul profilelor de etansare tip coama , streasina sau dolia confectionate din polietilena expandata de . Banda coama , capac inchidere coama , cleme fixare tigla cu fir inox, suport coama tigla tip GW, folie difuzie, parazapezi, pieptene streasina. Placuta PVC inchidere coama. Alternativa pentru coama mare, inchide acoperisul în partea superioara la intersectia a doua ape, actionand ca un.


Se folosește la intersecția unei ape cu un zid și împiedică apa să se infiltreze pe lângă perete. Fixarea placilor pe zi buc.

Este utilizata pentru acoperirea liniei de coama a invelitorii. Se aplica pe dolie si sub coama. Culorile verde, maro, negru, . Preturile nu includ TVA, montaj si transport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare