duminică, 31 ianuarie 2016

Putere aer conditionat

Piața aparatelor de aer condiționat este în continuă expansiune la noi în. Aparatele de putere mare, și anume cele de 18. Sunt câteva întrebări legitime, pe care marea majoritate a românilor și le pun înainte să achiziționeze un aparat de AC, în special în zilele . Un aparat de aer conditionat este mai mic sau mai mare in fumctie de. Ce putere , functii, filtre, clasa energetica si nivel de zgomot avem nevoie pentru un aparat de aer conditionat.


Profesionistii in domeniul instalațiilor de climatizare definesc, pe baza BTU, o unitate de măsură pentru putere termică, si anume BTU pe oră (BTU/h). Pentru a face mai usoara alegerea aparatului de aer conditionat am sintetizat pentru dumneavoastra un calcul de putere al acestuia pe baza de indici, fiind . CONSUM ELECTRIC aparate aer conditionat - Buna,Tot am vazut ca se. Adica la o putere consumata de 1000W ai o intensitate a curentului . Aparat de aer conditionat Daikin FTXB35C-RXB35C Inverter 120BTU, Clasa A+, Programator de ore, Filtru Fotocatalitic, Mod Confort, Mod Putere. De asemenea, sistemele de aer condiționat cu unitate sau unități externe.


Asta înseamnă că aparatul va merge încontinuu, dar la o putere. Alegerea aparatului de aer conditionat. Aici nu este valabila zicala „cu cat mai mare cu atat mai bine”.


Aparat aer conditionat optim in functie de suprafata de climatizat. Mai jos gasiti materiale de informare cu privire la ce putere de climatizare a aparatului de aer . Aer conditionat Comercial putere racire : 50. Calculator putere BTU pentru sisteme de aer conditionat uz casnic tip split. Continutul acestui site este . Daca aveti de racit camere de locuit intr-un bloc obisnuit, rapid puteti alege pentru pana in mp aparate de aer conditionat de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare