vineri, 4 decembrie 2015

Instalator intretinere

O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 61. Un mod confortabil, gratuit și rapid de a-ți găsi job-ul printre cele 54. Intra acum pentru a vedea lista completa de oferte de angajare. Popesti-Leordeni nov Full time.


Intretinere în Bucuresti OLX. Desfasoara activitati specifice de intretinere si reparatii a instalatiilor aferente cladirilor de birouri sau spatii comerciale (depozite, magazine), .

Afla jobul ideal pentru nevoile tale. Căminul pentru Persoane Vârstnice „Lacu-Sărat”, Județul Brăila organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției. Angajam instalator intretinere.


See this and similar jobs on LinkedIn. POSTUL: Muncitor I instalator sanitar. LOCUL DE MUNCA: ATELIER INTRETINERE - Formatia intretinere , reparatii, instalatii. Nume : - Denumirea instituţiei publice: - Compartimentul:.


Mentenanță și Întreținere Clădiri Rezidențiale, Birouri și Spații Comerciale.

Cele mai solicitate servicii. Clasificarea Ocupatiilor din Romania. Cod COR actualizat permanent. Căutarea dumneavoastră pentru un loc de muncă începe aici. Acum săptămâni Brasov, Brasov.


Distribuie anunțul Salvează anunțul. Potrivit pentru proprietarii de imobile sau pentru firmele si asociatiile de locatari care doresc externalizarea serviciilor de intretinere si reparatii. SC CASIGAZ SERV angajeaza instalatori, sudori. INSTALATOR REȚELE TERMICE ȘI SANITARE,.


Locatia interna a postului : SERVICIUL ADMINISTRARE PATRIMONIU, TEHNIC,. INVESTITII – COMPARTIMENT INTRETINERE PATRIMONIU. PSI, pentru activitatea care o desfăşoară. Alte alte atribuţii care i-au . MECANIC EXPLOATARE, INTRETINERE SI REPARARE MOTOARE SI COMPRESOARE PENTRU PETROL SI GAZE.


Oferind instalator sanitare pentru servicii pe toate domeniile cum ar fi instalatii sanitare, montaj si intretinere centrale termice, centrale pe lemne, centrale . Curs calificare nivel Tehnician instalator pentru construcții. Tehnicianul instalator pentru construcţii, efectuează pe teren şi în laboratoare încercări. Instalator Bucuresti - Servicii instalatii sanitare si termice.

Reparatii si lucrari de intretinere , schimbat vane si robineti de trecere, schimbat calorifere, schimbat . COLEGIUL FINANCIAR- BANCAR A. AUTORIZAT, organizat in conformitate cu cerintele standardului ocupational in vigoare. Interventii instalatii sanitare si electrice. Echipe de instalatori , electrician si zugravi disponibile in Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare