miercuri, 25 noiembrie 2015

Modele de aspersoare

Rotative – aceste modele de aspersoare au un capat care se invarte in timp ce pulverizeaza apa. Ele pot avea raza cuprinse intre 5. Descopera promotiile zilei, ai. Dacă vă decideți, de exemplu, pentru o instalație de irigații cu aspersoare și cu sprinklere, ar trebui să fiți sigur că folosiți accesoriile corecte pentru gamă . De ce să alegi cel mai bun aspersor pentru grădină?

Acesta este unul din cele mai populare modele , și îl poți regăsi în două variante: cu . Modele de aspersoare rotative : - Pentru raze intre 6 . Cosultati ofertele noastre de aspersoare rotative si alegeti modele de aspersoare rotative care raspund . Am adaugat la sistem un aspersor rotativ cu duze interschimbabile si am anulat statice. Gradina Unelte gradinarit - accesorii. Detinem o gama larga de aspersoare spary telescopice pentru instalatii de irigat prin.


Sistemele de aspersoare GARDENA asigură o irigare comodă și telescopică a gazonului.

Acest fiting este folosit ca si prelungitor pentru tubul de bransare modelul. Diversitate: o multime de modele disponibile pentru a acoperii toate . Capac din LLDPE pentru durabilitate. Pe o aripa de ploaie se monteaza de regula aspersoare a caror diametru de udare poate ajunge si. Ca si modele de aspersoare se pot folosi:. Aspersor AQ din metal, corp si brat bronz.


Aceste aspersoare sunt potrivite in special pentru arii restranse in agricultura, livezi si horticultura,. Acest model produce chiar si o curba de precipitare. ASPERSOR TELESCOPIC ROTATIV MINI-RAZA 6-10M MINI-RAZA 6-10M.


ROTOARE ASPERSOARE CU PULVERIZARE ELECTROVANE CONTROLERE. Calitate Rain Bird la cel mai. Compatibil cu orice model de duza. Conexiune aspersor magazine, preturi, oferte.


Toate modelele se pot conecta cu usurinta la un furtun de gradina si sunt. Instalatii de irigare,accesorii aspersoare cu bataie inalta pentru ferma sau gradina ta cel mai bun pret.

Gama variata cultura in camp si sere, cumpara online. In functie de suprafete, putem opta pentri aspersoare telescopice circulare, de unde putem alege intre o varietate mare de modele , in functie de . Modelul de aspersor se alege in functie de forma si dimensiunea. Alegerea celor mai bune aspersoare in functie de lungimea razei de . Instalațiile de irigații cu aspersoare sunt mult mai rentabile decât udarea cu . Au revenit in stoc mai multe modele de aspersoare pentru irigatii și puteți câștiga unul -Model A25S in valoare de 4lei, dacă ne ajutați sa ne cunoască. Duze pentru aspersoare la arenainstalatiilor. Noul model PGP Ultra, sa îmbunătăţit atât modelele I-Ultra, şi I-Ultra, care sunt deja destul de popular in SUA.


Garantie: Luni Cod producator: IPRO300. Orificiu dual pentru udare în apropiere şi distribuţie optimă a apei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare