miercuri, 20 mai 2015

Teava de cupru la colac

Intra pe site-ul Romstal si vezi si alte produse din aceeasi categorie. Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. TEAVA CUPRU COLAC MOALE 15X1. Aflati informatii despre pret si. Se livreaza in cantitatea ceruta . Cumpara teava cupru colac online.


Locatie de utilizare, Interior. Teava este ambalata in colaci de m. Utilizare, Lipire la cal Sudura. Domeniu de utilizare, Apa, Apa potabila, Incalzire. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Tevi cupru colac termoizolata (-mm) sau contactati.


Descopera promotiile zilei, ai . Livrare prompta in toata tara. EAVĂ CUPRU COLAC IZOLATĂ, 15XFEINROHREN. Pretul nu include discountul si taxele. Preturile afisat sunt pe metru liniar.


Vizualizare generală rapidă. Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă. Producator Ekoinstal Solar. In oferta exista ma multe tipuri de teava : semidura, dura si colac cu . Alegerea ideala pentru transportul apei potabile, . Izolatia, deosebit de fina, . Nu avem produse in aceasta categorie.


Fotografiile produselor au caracter informativ. CALOR SRL comercializeaza toata gama de TEVI DIN CUPRU SEMIDURA YORKSHIRE. La folosirea tevilor din cupru pentru instalatii este de ajuns a. Avantajele utilizării ţevilor din cupru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare